Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Prima oferă cere să conectaţi OneDrive cu un cont DropBox şi îl lăsaţi să încarce un PDF ce prezintă OneDrive. Interesaţi? Desigur nu sunt interesaţi cei suspicioşi (pe lângă cei ce nu au nici un interes în DropBox şi OneDrive). Pentru toţi ceilalţi deschideţi acest link. O autorizare pentru DropBox şi din câteva clickuri ai terminat treaba şi vei vedea ceva ca mai jos. Timp de un an ai cu 100GB mai mult in the cloud. Şi dacă nu îţi ajunge mai poţi câştiga 100GB nu pe un an, ci pe doi ani. Dar mai dificil puţin. Explic imediat.

image

Practic de ambeleoferte am aflat de pe ArenaIT.net, iar un cititor de-al lor explică cel mai clar ce e de făcut, dat fiind că oferta de 100GB pe doi ani e teoretic limitată la SUA. Am mers pe mâna cititorului şi mi-am instalat extensia ZenMate pentru Chrome. Super-cool extensia! Mi-a permis după câteva clickuri să setez pe SUA, aşa că am putut să merg aici şi, neavând un cont pentru Bing Rewards, mi-a creat unul rapid (de fapt a asociat contul meu Microsoft cu acest Bing Rewards). În Dashboard am avut apoi o ofertă de Free Storage, având de urmat doar acel link şi gata! Încă 100GB. Măi, măi… ca Făt Frumos a crescut azi contul.

image

Acum ştiu că nu sunteţi din familia lui Toma necredinciosul (aţi vrea voi!), dar ca să fiu mai convingător iată cum arată acum la mine situaţia cu spaţiul în OneDrive. Yep, aţi sesizat poate contul de referral, încă nefolosit de mine. Cum se câştigă 0,5GB şi de-o parte şi de alta, cine are nevoie poate porni de aici. Acum două întrebări: ce se va întâmpla după ce oferta expiră? Sincer: nu ştiu. Scenariul optimist e că nu vei mai putea încărca, dar vei putea descărca tot ce ai încărcat. Scenariul pesimist e că se va tăia ce e peste limită. Eu unul o iau ca un trial prelungit, să mă decid dacă trec pe OneDrive. Îmi place Windows 8.1 aşa că poate mă va convinge şi OneDrive (sunt fan DropBox de prea mulţi ani ca să fac uşor trecerea).

image

A doua întrebare: iarăşi totul într-un singur coş? Yep, cam aşa. Există totuşi soluţia linkurilor simbolice. Unii spun că nu merg, alţii zic că merg… La mine a mers (trebuie să revin: a mers sincronizarea iniţială; când adaug fişiere nu pare a merge, dar trebuie să mai investighez). Am scris cum se face aşa ceva legat de DropBox, plus am prezentat un program ce ajută. Dacă nu aveţi nevoie de referinţele acestea atunci vedeţi captura cu testul meu. Folderul cu imagini s-a sincronizat rapid cu OneDrive. Deci… semne bune… Poate voi băga tot DropBox-ul în OneDrive… Dar nu aşa rapid.

image

Read more http://feedproxy.google.com/~r/cnetro/~3/23kUcbeF3P4/