Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

V-am obsedat zilele acestea cu fonturi cu iconiţe. Acum avem în faţă un program care dacă ar fi putut să lucreze cu orice font cu iconiţe ar fi fost mină de aur. Poate o versiune viitoare? Poate o versiune comercială? Vom vedea. Şi aşa softul este extraordinar. Că lucraţi sub Windows sau sub Mac, Iconion vă aşteaptă să îl descărcaţi. După lansare veţi vedea ceva ca mai jos. În stânga sunt patru opţiuni de fonturi cu iconiţe. Alegeţi una şi o veţi vedea în zona de previzualizare. În dreapta aveţi stilurile de aplicat, iar aici este centrul lui de greutate.

image

Numărul e stiluri este variat, cu tot felul de efecte, iar pentru cei ce vor să fie mai în control, sub galeria de stiluri avem instrumentele de configurare “fină”. Adică putem alege culorile, gradientele, dacă să fie cu umbră sau nu, tot felul de mici aspecte care să îi satisfacă pe pretenţioşi. Încă o dată: dacă toate aceste operaţiuni ar fi fost disponibile cu ce font vrei tu, ar fi fost super. Imaginile pot fi exportate în format PNG, BMP sau JPG în dimensiuni de la 14px la 1024px (poate pentru tipar? ).

image

Sincer, cred că programul va deveni comercial în curând, mai ales dacă îl extind şi cu alte fonturi sau facilităţi. Poate doriţi să puneţi mâna pe el acum, cât este gratuit.

Read more http://feedproxy.google.com/~r/cnetro/~3/-yafBUoLyrY/