Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Preloader-ele sunt acele imagini folosite de regulă când în pagini web se face o încărcare AJAX, pentru ca utilizatorul să ştie că se lucrează, să nu creadă că s-a blocat pagina/calculatorul. Acum, când Google, Microsoft, iOS merg tot pe designul plat (flat), iată că şi preloader-ele se aliniază. Mai noul sit PixelBuddha oferă, în articolul Flat Preloaders,  un set de 10 astfel de imagini, dintre care patru vedeţi mai jos. Deja am folosit una dintre aceste imagini într-un proiect de-al meu.

image  image  image  image

Astăzi am descoperit însă o continuare, cu… pătrate. Vedeţi acest articol, unde se găsesc şapte variante pătrăţoase. Ambele seturi le găsiţi la dimensiunea de 32×32, 64×64 sau 128×128.

image  image  image  image

La final aş re-aminti de Preloaders.net, pomenit şi acum câţiva ani. De atunci oferta sitului a crescut şi găsim şi variante care s-ar încadra la flat preloaders. Răsfoiţi opţiunile şi alegeţi ce vă place. Dacă pachetele de la PixelBuddha sunt fără transparenţă (cu 1-2 excepţii), aici putem avea transparenţă şi culorile pe care le vrem noi.

image

Read more http://feedproxy.google.com/~r/cnetro/~3/oJRwJiLwxuw/