Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Vrei să îţi schimbi telefonul mobil sau tableta însă nu eşti sigur ce criteriu este mai important în alegerea noului model?

Primul pas este să intri pe platforma http://geeks.eurogsm.ro/, unde echipa specializată ThePhoneGeeks îţi va oferi gratuit consultanţă, pentru a obţine toate informaţiile necesare celei mai bune decizii în ceea ce priveşte noul tău gadget. Echipa îţi pune la dispoziţie peste 70 de review-uri la telefoane şi tablete şi peste 140 de video-uri în care îţi explică pas cu pas cum să-ţi configurezi telefonul sau tableta şi diferite funcţii ale acestora. Mai mult, vei primi sfaturi şi recomandări prin intermediul funcţiei de chat şi poti comunica direct cu aceştia, pentru a economisi timp în aflarea răspunsurilor care te interesează.

În cazul în care îţi doreşti un anumit tip de telefon, echipa a scris pentru tine 6 articole în care îţi recomandă telefoanele sau gadget-urile de top din categoria respectivă. Astfel, dacă îţi doreşti un smartphone cu Windows, te îndemnăm să arunci o privire asupra articolului Top Windows Phone pentru a vedea o comparaţie între principalele tipuri de terminale cu acest sistem de operare.

Dacă eşti interesat de un dual SIM, dar ai un buget limitat, echipa îţi recomandă 5 telefoane pentru un buget de maxim ~380 lei, în articolul Best Dual SIM Budget Phones. De asemenea, dacă eşti în căutarea celor mai în vogă gadget-uri, articolul Top Gadgets este un must-read!

Nu în ultimul rând, un best-buy implică un raport calitate-preţ echitabil pentru cumpărător, de aceea ar trebui să arunci o privire peste propunerile din articolul Best-Buy Smartphones, unde îţi sunt recomandate telefoane performante, începând de la ~700 lei.

Având în vedere gama largă de opţiuni existente în prezent pe piaţă, nu este o surpriză că devine dificil să iei o decizie. În afară de design şi aplicaţiile care pot fi instalate pe device, trebuie iei în considerare şi caracteristicile tehnice, de la frecvenţa procesorului, memoria internă şi conectivitate până la versiunea sistemului de operare utilizat.

Dar nu te îngrijora, platforma include şi secţiuni dedicate unde sunt disponibile, absolut gratuit, informaţii utile şi manuale despre utilizarea terminalelor mobile. Iar dacă anumiţi termeni mai tehnici te pun în dificultate, prin intermediul Dicţionarului poţi afla definiţii ale unor cuvinte specifice telefoniei mobile sau termeni tehnici utilizaţi în descrierea telefoanelor mobile.

EuroGsm şi ThePhoneGeeks sunt ghizii pe care ţi-i doreşti alături când porneşti în explorarea tehnologiei. 

image

(...)

Cuvinte cheie: advertorial

Subiecte asemănătoare(P) Top 10 cei mai bine plătiţi gameri profesionişti din lume vin la DreamHack Bucureşti» (P) Koyos are în stoc Samsung Galaxy S5, varianta cu 16GB LTE la un super preţ» (P) „Căpitanul America: Războinicul iernii” – un thriller retro, cu supereroi» (P) Intotdeauna ai vrut Inlocuire La Minut» (P) Dreamhack Bucureşti alege campionul României la Cosplay

Articol original - (P) Cel mai simplu mod de a alege un telefon sau o tabletă, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/VeqbmaKcq0I/