Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Cu un an în urmă, Samsung lansa modelul de bază al gamei sale aparate foto mirrorless. A sosit momentul ca acesta să primescă un update, acesta fiind noul Samsung NX3000. Diferenţele între cele două modele sunt destul de mari. Aparatul de faţă vine cu designul retro al modelelor anterioare, design pe care l-am văzut prima dată la NX300. Carcasa este însă din plastic şi vine acum cu mai multe butoane. Dacă NX2000 se controla aproape exclusiv cu meniul tactil de pe ecran, acum utilizatorul are la dispoziţie butoanele clasice şi rotiţa de pe spate. Pentru a le face loc, ecranul aparatului are o diagonală mai mică, de 3”. Rezoluţia afişajului este mai mică, dar acesta se poate rabata cu 180 de grade în sus.

image

Aparatul foto Samsung NX3000 va fi livrat cu noul obiectiv compact de 16-50 mm. Acesta este controlat electronic cu ajutorul butoanelor laterale sau al inelului. De asemenea, el vine cu sistem de stabilizare optică a imaginii. Nu lipseşte nici butonul iFunction, cu care pot fi accesaţi rapid parametrii imaginii. Modulul WiFi, folosit pentru transferul rapid al imaginilor către un smartphone sau o tabletă, este asistat de un modul NFC pentru conectare foarte rapidă. Este ciudat faptul că modelul anterior se lăuda cu fotografiere în rafală cu 8 cadre pe secundă, însă cel de faţă este limitat la 5 fps. Stocare se face pe card microSD/SDHC/SDXC, o soluţie nepotrivită pentru un aparat cu aceste dimensiuni. Body-ul cântăreşte 228 g cu baterie şi are o grosime de 36 mm.

image

Samsung NX3000, cu senzor de 20 MP, va intra pe piaţă în lunile următoare. Preţul kit-ului cu obiectul de 16-50 mm va fi de 530 $ peste ocean. Cei ce preferă obiectivul mai vechi de 20-50 mm îl vor găsi la preţul de 480 $. Cele două kit-uri includ un blitz compact.

image

image

(...)

Cuvinte cheie: Samsung NX3000, aparat foto, mirrorless

Subiecte asemănătoareSony Alpha A7 - un nou nivel de calitate foto pentru formatul mirrorless» Nikon 1 J4 - mai mulţi megapixeli pentru un mirrorless foarte compact» Sony a anunţat A7S, aparatul foto mirrorless Full Frame cu înregistrare video 4K» Samsung a lansat NX mini, un aparat foto mirrorless foarte compact» Sony Alpha A5000 - mirrorless compact, accesibil şi cu WiFi

Articol original - Samsung NX3000 - mirrorless cu ecran rabatabil şi modul WiFi, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/OxI04IqCigM/