Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Suficient de mic încât să-l poţi păstra în buzunarul de la pantaloni, JUMPR este probabil cel mai puternic alimentator portabil pentru smartphone şi tablete de pe piaţă.

Potrivit companiei producătoare, gadgetul livrat la pachet cu un cablu special folosit pentru conectarea la bornele bateriei auto poate resuscita inclusiv autoturisme, curentul cu intensitate 300 Amperi şi tensiune 12V fiind suficient pentru pornirea majorităţii motoarelor cu 4 şi 6 cilindri.

Pentru scopul propus, dispozitivul foloseşte un banc de acumulatori format din mai multe celule Li-polymer legate în serie, pachetul rezultat având greutate de numai 200 grame şi grosime comparabilă unui hard disk portabil.

Bateria portabilă JUMPR este disponibilă la precomandă pe website-ul producătorului, la preţul de 89.99 dolari

(...)

Cuvinte cheie: baterie

Subiecte asemănătoareBio-bateriile alimentate cu zahăr, de 10 ori mai puternice decât cele Li-Ion şi mai economice» Un Samsung Galaxy S III a explodat în buzunarul unui utilizator» Samsung vrea să îmbunătăţească autonomia smartphone-urilor» Încărcarea telefonului în doar 10 minute - metoda japoneză» Primo Battery Cube sau cum dublezi autonomia telefonului

Articol original - JUMPR - bateria externă pentru smartphone care poate porni şi autoturisme, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/kmfPftD0XwM/