Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Topul de gamă de la HTC a fost lansat cu trei culori diferite pentru carcasă. One M8 poate fi cumpărat în versiune albă, gri sau aurie. Aceasta din urmă nu are însă o valoare mai mare decât a celorlalte două. Asta nu înseamnă că nu se găsesc persoane interesate de un HTC One M8 cu carcasă din aur. Compania britanică Goldgenie a realizat acest produs, folosind aur de 24 de carate pentru carcasa telefonului. Aşa cum era de aşteptat, preţul acestei bijuterii este de câteva ori mai mare decât cel al modelului standard. Pentru pretenţioşi există şi opţiunea placării cu aur roşu ori platină.

image

Cei ce doresc un HTC One M8 cu carcasă din aur de 24 de carate de la Goldgenie trebuie să scoată din buzunar aproximativ 2.300 €. Versiunea cu aur roşu costă 2.400 €, iar cea cu platină 2.550 €. Partea bună, dac-o putem numi aşa, este că în aceste costuri este inclus şi smartphone-ul de top de la HTC. Cei ce doresc să aibă propriul telefon placat cu aur trebuie să scoată din buzunar 1.200 €. În altă ordine de idei, HTC pregăteşte lansarea unei noi versiuni a smartphone-ului, de data aceasta cu o carcasă roz. Nu cred că mai trebuie să menţionăm cui i se adresează acest terminal.

image

(...)

Cuvinte cheie: HTC One, One M8, carcasa din aur, smartphone HTC

Subiecte asemănătoareNoul HTC One (M8) - primele impresii» Ce oferă noul HTC One M8 Google Play Edition» Noul HTC One va fi disponibil imediat după anunţul oficial» Un nou clip cu viitorul HTC One M8 - versiunea de 32 GB» Imagine clară cu viitorul HTC One 2 (M8) înainte de lansarea oficială

Articol original - HTC One M8, cu carcasă de aur de 24 de carate, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/hOPRxG_WUNs/