Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Deşi nu pot fi considerate cele mai utile portabile de pe piaţă, Chromebook-urile au avut vânzări decente în Statele Unite şi pe alte pieţe, în mod special datorită preţului scăzut. Lenovo a lansat zilele acestea două laptopuri cu Chrome OS, denumite N20 şi N20p. În principiu, singura diferenţă dintre cele două este la nivel constructiv. Modelul N20p are un ecran tactil ce se roteşte cu 300 de grade, la fel ca în cazul laptopurilor Flex. Cele două ultra-portabile au panouri de 11.6” cu rezoluţie de 1366x768 pixeli şi o tastatură chiclet. În carcasă găsim un procesor Celeron, din gama Bay Trail, cu patru nuclee. Memoria RAM este de 4 GB, iar pentru stocare şi sistemul de operare sunt oferiţi 16 GB de memorie flash. Ea poate fi extinsă cu ajutorul unui card SD, însă ţineţi cont că Google oferă 100 GB în Google Drive.

image

Carcasele portabilelor Lenovo N20 şi N20p sunt destul de suple, mai subţiri decât cele ale netbook-urilor de altă dată. Producătorul oferă două porturi USB, unul din ele fiind de tip USB 3.0. Alături de ele se mai găsesc un port microUSB, o ieşire audio şi o ieşire video HDMI. Nu lipsesc nici modulele Bluetooth 4.0 şi WiFi cu suport 802.11b/g/n/ac. Bateria din carcasă ar trebui să ofere o autonomie de 8 ore conform specificaţiilor oficiale. Lenovo N20 va fi disponibil începând din luna iulie la preţul de 280 $. Modelul Lenovo N20p va costa 330 $ şi va ajunge pe piaţă în luna august. Nu ştim dacă cele două ultra-portabile accesibile vor ajunge şi pe piaţa românească.

image

image

(...)

Cuvinte cheie: Chromebook, Lenovo N20, Lenovo N20p, ultra-portabil

Subiecte asemănătoareIntel şi Google anunţă noi laptopuri Chromebook cu procesoare Haswell» HP Pavilion 14 Chromebook - versiunea de 14” a unui laptop cu Chrome OS» Acer C7 Chromebook - ce poate oferi un laptop de 200 $» Samsung Chromebook Series 5 550 – haină nouă pentru Chrome OS» Laptop-urile Chromebook au intrat la vânzare

Articol original - Lenovo a lansat N20 şi N20p, două Chromebook-uri de 11.6”, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/dU3hTu6DMvo/