Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Update: Prezentat în urmă cu o săptămână, Samsung Galaxy K are acum preţ de achiziţie oficial, respectiv dată la care va fi asigurată disponibilitatea în magazine.

Potrivit anunţului făcut de Samsung Germania, telefonul Galay K Zoom va putea fi achiziţionat începând cu jumătatea lunii mai la preţul de 519 euro. În schimb, preţul oficial pentru restul ţărilor europene este de 499 euro, mai mic decât costul unui telefon Galaxy S5.

Prezentat ca un înlocuitor pentru modelul Galaxy S4 Zoom, criticat pentru designul grosolan ce aducea mai degrabă a cameră foto de buzunar decât smartphone în toată puterea cuvântului, dispozitivul referit deocamdată cu numele Galaxy K pare o alegere de luat în seamă pentru înlocuirea definitivă a compactei de buzunar.

imageimage

Samsung Galaxy K păstrează câteva din elementele de design specifice top-ului de gamă Galaxy S5, cum ar fi capacul cu perforaţii aplicat peste partea din spate, vizibil sub ceea ce pare a fi un scut de protecţie din plastic transparent. Însă principalul element de atracţie este camera foto cu rezoluţie 20MP, prevăzută cu obiectiv retractabil ce oferă zoom optic 10X. Perechea este completată cu un blitz Xenon, similar celor folosite la camere foto dedicate.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, Galaxy K este motorizat de un chipset Samsung Exynos 5 cu CPU hexa-core, ajutat cu 2GB memorie RAM. Ecranul de 4.8 inch foloseşte tehnologie SuperAMOLED HD şi este alăturat unei camere frontale cu rezoluţie 2MP. Aparent, terminalul va fi livrat cu versiunea Android 4.4.2.

Din păcate momentan nu sunt disponibile informaţii privind data lansării sau preţul de achiziţie.

(...)

Cuvinte cheie: Samsung, telefoane Android

Subiecte asemănătoareGalaxy Tab S - o nouă serie de tablete Samsung cu ecran AMOLED?» Cu o creştere neconvingătoare în primul trimestru, piaţa tabletelor dă semne că se apropie de limită» HTC One Mini 2, lăsat fără cea mai importantă inovaţie adusă de noul HTC One M8» Al doilea proces dintre Apple şi Samsung s-a încheiat, dar daunele sunt mai mici decât cele reclamate» LG G3, surprins în noi imagini neoficiale

Articol original - Samsung Galaxy K, smartphone şi cameră foto cu zoom optic 10X (UPDATE), de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/bRM-mjcztMQ/