Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Pentru că fenomenul selfie nu mai poate fi negat, o companie a realizat un proiect interesant bazat pe el. Proiectul constă dintr-o oglindă dublă, dotată cu o cameră foto şi un calculator compact Mac mini. Atunci când o persoană îşi verifică postura în oglindă şi zâmbeşte, camera foto recunoaşte faţa şi va realiza o fotografie. Aceasta va fi decupată şi postată pe Twitter pe un anumit cont. Mai multe LED-uri integrate în oglindă indică momentul în care fotografia va fi realizată, pentru ca subiectul să fie pregătit. Şi pentru cei curioşi, S.E.L.F.I.E. vine de la Self Enhacing Live Feed Image Engine.

image

Compania iStrategyLabs a realizat oglinda ca un experiment. Cei interesaţi o pot contacta însă pentru a comanda un model personalizat. E posibil ca unele cluburi să dorească un astfel de gadget cool pentru clienţii lor. În comparaţie cu un selfie clasic realizat în oglindă, din cel făcut de oglinda S.E.L.F.I.E. lipseşte smartphone-ul. Acesta ar putea fi un dezavantaj pentru cei ce vor să aibă la vedere un smartphone scump. La nevoie, imaginile realizate de oglinda dublă pot fi postate şi pe alte reţele de socializare.

(...)

Cuvinte cheie: Sefie, fotografie, oglinda

Subiecte asemănătoareOglinda retrovizoare inteligentă - acum cu Android şi ecran de 5”» Fotografia zilei pe zoom.mediafax.ro» Prima poză realizată cu iPhone 5. Yummy!» Cum să realizezi fotografii bune pe timp de noapte» Sony SLT A55 - o zi cu noul tip de aparat DSLR

Articol original - Oglinda S.E.L.F.I.E. - pentru autoportrete automate, postate pe Twitter, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/Op5DMiMPm_A/