Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Este miercuri şi Google a lansat un update pentru aplicaţiile sale. Google Sarch, prin intermediul serviciului Now în versiunea 3.4 oferă printre altele un aşa-zis parking card. Cred că mulţi vor aprecia această funcţie, oferită standard pe smartphone-urile cu Android 4.1 sau mai nou. Localizarea maşinii parcate a fost posibilă şi până acum, însă cu aplicaţii separate. Când eşti într-o zonă necunoscută sau într-un alt oraş şi locurile de parcare sunt o problemă mare, s-ar putea să parchezi departe de locul unde ai treabă. Google Now va folosi modulul GPS pentru a stabili locaţia maşinii şi la întoarcere te va ghida spre ea. Din păcate, aplicaţia este inutilă în parcările subterane. În aceste situaţii vă recomandăm să faceţi o poză numărului locului de parcare.

image

Pe lângă facilitatea menţionată mai sus, Google Search oferă acum o interfaţă nou pentru notele de aducere-aminte (reminder), o listă centralizată pentru numele de utilizator ale proprietarului contului şi setări noi ce pot fi accesate vocal. Modul offline al serviciului nu mai şterge toate însemnările realizate până în acel moment, iar funcţiile Help şi Send feedback au fost comasate. Dacă vreţi să testaţi aceste facilităţi, verificaţi dacă aţi instalat ultimele update-uri.

(...)

Cuvinte cheie: Google Search, Google Now, aplicatie

Subiecte asemănătoareGoogle Camera primeşte funcţii noi şi este disponibilă în Google Play» Aplicaţii pentru Android, folosite pentru obţinerea monedei virtuale» Skype pentru Android primeşte un update - calitate video mai bună şi interfaţă nouă» CPU-Z - aplicaţia de recunoaştere a specificaţiilor a ajuns pe Android» Google dă liber la căutări după GIF-uri animate

Articol original - Google Search a primit update - Now îţi aminteşte unde ai parcat maşina, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/BHkMvX3kYds/