Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Încercând să creeze un telefon iPhone cât mai subţire, Apple ar putea abandona sistemul de stabilizare optică folosit pentru modelul iPhone 5S, lansând în schimb un telefon iPhone 6 ce foloseşte cameră foto cu funcţie de stabilizare electronică.

Lipsa sistemului de stabilizare optică pentru camera foto ar urma să fie compensată apelând la un senzor de imagine cu performanţe crescute în condiţii de lumină slabă, respectiv algoritm inteligent pentru alegerea automată a pozei cel mai puţin mişcate dintr-un şir de instantanee obţinute în succesiune rapidă.

image

Spre comparaţie, actualul sistem de stabilizare (OIS) folosit de telefoanele iPhone 5S contracarează mişcările involuntare ale mâinii deplasând grupul de lentile, procedeul neavând efecte adverse asupra rezoluţiei şi calitatea imaginii în ansamblu.

Potrivit specialistului Sun Chang Xu, analist pentru compania ESM-China, Apple va compensa lipsa sistemului de stabilizare optică folosind un senzor de imagine cu suprafaţă mărită, având pixeli de 1.75 um. Spre comparaţie, camera foto instalată pe telefonul iPhone 5S foloseşte pixeli de 1.5 um.

(...)

Cuvinte cheie: Apple, telefoane iPhone

Subiecte asemănătoareVânzările de smartphone-uri în primul trimestru: Apple revine, Nokia se prăbuşeşte» Apple a actualizat laptopurile MacBook Air: ceva mai rapide, ceva mai ieftine» Surprize pentru fanii Apple: iPhone 6 cu ecran curbat şi carcasă din aluminiu cu margini rotunjite» iPhone în creştere, iPad în scădere: Apple în primele trei luni din 2014» Apple va avea un program de lansări încărcat şi interesant în acest an, afirmă analiştii

Articol original - iPhone 6 ar putea avea cameră foto cu senzor mai mare, dar fără stabilizare optică, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/-t-LHJzxrPs/