Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

La fel ca alţi producători, Acer a experimentat în câteva rânduri cu tabletele hibride Windows, compania încercând astfel să găsească un design flexibil care să pună în valoare mediu tactil din Windows 8.1 şi să fie totodată pe placul utilizatorilor. Dacă încercările anterioare nu v-au convins, nou anunţatul Aspire Switch 10 pare a fi o opţiune interesantă datorită designului interesant şi construcţiei bune.

Acer a optat pentru un design hibrid cu tastatură detaşabilă, mergând astfel pe urmele unor produse precum ASUS Transformer T100, dar a completat subînţelesele moduri de lucru tabletă şi laptop cu două poziţionări suplimentare. Acestea permit utilizarea Aspire Switch 10 ca stand multimedia sau ca ecran de prezentare, produsul Acer concurând astfel şi cu produsele Lenovo din gama Yoga..

Tableta foloseşte o platformă mobilă rapidă Intel Atom Z3745 din generaţia Bay Trail şi oferă un ecran cu diagonală de 10,1”. Folosind un panou IPS, ecranul are o rezoluţie standard de 1366 x 768 pixeli, dar foloseşte un proces de fabricaţie In-Cell, care promite un timp de răspuns mai bun şi refracţii luminoase interne mai mici, şi este însoţit de sistemul proprietar LumiFlex pentru ajustarea dinamică a luminozităţii şi culorilor.

image

Având o greutate de 590 de grame şi o grosime de 8,9 milimetri, carcasa fabricată din aluminiu ascunde o configuraţie standard: 2GB memorie RAM, 64 GB de memorie internă, conectivitate wireless, ieşire video Micro HDMI şi Bluetooth.

image

Designul Acer devine interesant atunci când ne uităm la sistemul de andocare al tastaturii detaşabile. În locul unor sisteme de prindere mecanice, butucănoase şi nu mereu eficiente, Acer a optat pentru un sistem de prindere magnetic, care permite atât păstrarea intactă a designului tabletei cât şi conectarea uşoară dar sigură la tastatură. Opţional, tastatura poate adăposti şi un HDD cu o capacitate de 500 GB.

image

Cu tot cu tastatură, Acer Aspire Switch 10 atinge o grosime de 20 de milimetri şi o greutate de 1,17 kilograme, fiind astfel un companion util pentru cei care au nevoie şi de un laptop ultraportabil.

Acer Aspire Switch 10 va ajunge pe piaţă undeva către finalul lunii mai iar preţurile versiunilor sale hardware vor începe de la suma de 379 de dolari.

(...)

Cuvinte cheie: Acer

Subiecte asemănătoareAcer prezintă Liquid E3, un nou competitor pentru modelul Moto G de la Motorola» Piaţa tabletelor în trimestrul trei: cota Apple scade, producătorii de modele Android cresc vizibil» Acer a anunţat Iconia W4, o tabletă Windows 8.1 cu Bay Trail şi ecran de 8"» Acer a anunţat Liquid S2, primul telefon cu înregistrare video 4K» Acer prezintă Iconia A3 - tabletă cu ecran de 10.1 inch la un preţ bun

Articol original - Acer a anunţat Aspire Switch 10, o tabletă hibridă Windows 8 cu design interesant, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/xSapwRMXPK8/