Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Pentru cei familiari cu tranzacţia realizată de Microsoft, folosirea termenului „smartphone Nokia” a devenit dificilă. Perioada de tranziţie s-a încheiat, ceea ce înseamnă că terminalele cu sigla Nokia ce vor fi lansate de-acum încolo sunt produse de fapt de Microsoft. Compania mamă Nokia nu mai poate folosi denumirea proprie şi nici pe cea a brandului Lumia dacă doreşte să lanseze în viitorul apropiat vreun telefon mobil. Pe de altă parte nu ştim nici titulatura sub care Microsoft va lansa viitoarele smartphone-uri. S-ar putea să le spună doar Lumia. În aceste condiţii aflăm că spre finalul acestui an va fi lansat un terminal din gama de mijloc cu ecran de 4.7”.

Poate că el nu ar fi atras atât de mult atenţia dacă nu am şti că va veni cu o cameră frontală cu senzor de 5 MP. Producătorul ne demonstrează astfel că ia în seamă fenomenul selfie. Nici pentru apeluri video cu rezoluţie full HD nu ai nevoie de atât de mulţi MP. Pe de altă parte, dacă vrei să retuşezi cu succes un autoportret, rezoluţia mare ajută. Mai mulţi producători au introdus astfel de camere foto frontale, ce sunt ajutate de efecte de procesare foto. Utilizatorii pot chiar să aleagă, pe o scară de la 1 la 5 sau de la 1 la 10, cât de mult le va fi înfrumuseţată faţa.

image

Terminalul cu numele de cod Superman nu va fi singurul lansat în acest an de Microsoft. Compania lucrează la cel puţin două update-uri pentru sistemul de operare Windows Phone, iar lansarea acestora a coincis până acum şi cu lansarea unor terminale.

(...)

Cuvinte cheie: Nokia, Microsoft, Superman, smartphone

Subiecte asemănătoareVânzările de smartphone-uri în primul trimestru: Apple revine, Nokia se prăbuşeşte» Vulnerabilitate gravă descoperită în Internet Explorer, utilizatorii Windows XP sunt lăsaţi în urmă» Achiziţia diviziei de telefonie mobilă şi servicii Nokia va fi finalizată pe 25 aprilie, a anunţat Microsoft» Microsoft All-in-One Media Keyboard - tastatură multimedia pentru Smart TV-uri» Sistemul de operare Windows Phone 8.1, oferit dezvoltatorilor pentru teste

Articol original - Ni se pregăteşte un smartphone Nokia cu ecran de 4.7”, cu nume de cod Superman, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/JQaz77TEISw/