Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Un număr de utilizatori, proaspăt intraţi în posesia unui exemplar din seria Galaxy S5, au reclamat că telefonul livrat are camera foto nefuncţională. La aproape o lună după lansare, Samsung face primele declaraţii oficiale pe marginea acestui subiect, precizând care sunt loturile afectate şi ce trebuie făcut pentru remediere.

Potrivit Samsung, numărul de telefoane Galaxy S5 afectate este "foarte limitat", fiind vorba de exemplare provenind din primele loturi produse pentru momentul lansării. Între timp au fost luate măsuri preventive, reapariţia acestor probleme la telefoane Galaxy S5 din loturile ulterioare fiind exclusă.

image

Aparent, neplăcerile au fost cauzate de chip-ul de memorie ROM folosit pentru găzduirea porţiunii de firmware dedicată operării camerei foto, fără de care aceasta a rămas nefuncţională.

Fără a detalia numărul exact de telefoane afectate, reprezentanţilor companiei au declarat că problemele au fost semnalate pe teritoriul Statelor Unite şi alte câteva ţări. Clienţii care au intrat în posesia unui telefon Galaxy S5 a cărui cameră foto nu funcţionează pot contacta serviciul de asistenţă Samsung sau operatorul de telefonie local pentru a solicita înlocuirea acestuia.

(...)

Cuvinte cheie: Samsung, telefoane Android

Subiecte asemănătoareLG a lansat L80, un smartphone mid-range cu ecran mare şi specificaţii modeste» Samsung Galaxy S5 Mini va avea şi el carcasă rezistentă la apă şi praf» LG G3: o interfaţă grafică refăcută, noi module software, specificaţii şi o primă imagine (update)» Google pregăteşte o nouă versiune a meniului de apelare pentru Android» Samsung a lansat noua gamă de televizoare curbate Ultra High Definition pentru România

Articol original - Telefoane Galaxy S5, livrate având camera foto nefuncţională. Samsung confirmă problemele semnalate, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/yQiQ_duePMc/