Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

LG a anunţat încă de la Mobile World Congress 2014 cea de-a treia generaţie a gamei sale L de smartphone-uri, adică modelele L40, L70 şi L90, iar acestora li se alătură acum un nou membru: L80. Oferind un ecran cu diagonală mare, LG L80 are însă specificaţii modeste specifice segmentului inferior al gamei mid-range şi un preţ mic pe măsura acestora.

Noul LG L80 oferă un ecran IPS cu o diagonală de 5”, însă rezoluţia acestuia este de numai 800 x 480 pixeli. Platforma hardware este un procesor dual-core necunoscut de la Qualcomm care are o frecvenţă de tact de 1,2 GHz, acesta fiind însoţit de 1 GB de memorie RAM,  4 GB de memorie internă extensibilă şi o baterie cu o capacitate de 2540 mAh.

image

Telefonul oferă o cameră foto principală cu senzor de 5 MP, cameră frontală VGA, modem 3G cu suport opţional Dual SIM, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n şi radio FM. LG L80 foloseşte versiunea 4.4 a platformei Android, la care se adaugă tradiţionala interfaţă proprietară şi opţiunile ei binecunoscute.

image

Noul telefon LG a fost lansat oficial astăzi în Indonezia, compania nedezvăluind însă când acesta va ajunge şi pe alte pieţe. Preţul acestuia este de circa 155 euro.

image

(...)

Cuvinte cheie: LG, telefoane Android

Subiecte asemănătoareTelefoane Galaxy S5, livrate având camera foto nefuncţională. Samsung confirmă problemele semnalate» Samsung Galaxy S5 Mini va avea şi el carcasă rezistentă la apă şi praf» LG G3: o interfaţă grafică refăcută, noi module software, specificaţii şi o primă imagine (update)» Google pregăteşte o nouă versiune a meniului de apelare pentru Android» Telefon sau tabletă: Samsung pregăteşte un terminal Galaxy Mega cu ecran de 7"

Articol original - LG a lansat L80, un smartphone mid-range cu ecran mare şi specificaţii modeste, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/G1EEmUp63rk/