Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Versiunea Android 4.4.3 vine cu un ecran de apelare remodelat, surprins pentru prima dată într-o captură de ecran

Noul design înlocuieşte lista de contacte tradiţională cu un set de miniaturi dreptunghiulare, organizate alfabetic şi diferenţiate prin culoarea de fundal. Alternativ, blocul colorat poate fi substituit cu poza de profil asociată contactului respectiv, dacă o astfel de imagine poate fi extrasă din reţele de socializare sau a fost adăugată manual de utilizator.

imageimage

Caseta pentru căutare este prezentă în partea de sus a ecranului, iar jos găsi o bară de activităţi colorată albastru, cu acces la meniul de apelare manuală, lista de apeluri şi opţiuni de configurare.

Aparent, meniul de apelare surprins într-o captură de ecran preluată de pe un telefon Nexus 5 se află încă în fază de testare, urmând să fie inclus cu una din versiunile viitoare ale platformei Android. 

(...)

Cuvinte cheie: Google, telefoane Android

Subiecte asemănătoareGoogle îşi admite eşecul: proiectul Google+ va fi micşorat şi va renunţa la integrarea forţată» Google Street View devine o mică maşină virtuală pentru călătorit în trecut» Google testează 'Stars', o variantă avansată a sistemului de bookmark-uri pentru Chrome» Telefon sau tabletă: Samsung pregăteşte un terminal Galaxy Mega cu ecran de 7"» Add-on pentru Google Chrome, te lasă să copiezi şi să editezi textul din orice imagine de pe net

Articol original - Google pregăteşte o nouă versiune a meniului de apelare pentru Android, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/PjfIVK6Waqw/