Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Prezentat ca un înlocuitor pentru modelul Galaxy S4 Zoom, criticat pentru designul grosolan ce aducea mai degrabă a cameră foto de buzunar decât smartphone în toată puterea cuvântului, dispozitivul referit deocamdată cu numele Galaxy K pare o alegere de luat în seamă pentru înlocuirea definitivă a compactei de buzunar.

imageimage

Samsung Galaxy K păstrează câteva din elementele de design specifice top-ului de gamă Galaxy S5, cum ar fi capacul cu perforaţii aplicat peste partea din spate, vizibil sub ceea ce pare a fi un scut de protecţie din plastic transparent. Însă principalul element de atracţie este camera foto cu rezoluţie 20MP, prevăzută cu obiectiv retractabil ce oferă zoom optic 10X. Perechea este completată cu un blitz Xenon, similar celor folosite la camere foto dedicate.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, Galaxy K este motorizat de un chipset Samsung Exynos 5 cu CPU hexa-core, ajutat cu 2GB memorie RAM. Ecranul de 4.8 inch foloseşte tehnologie SuperAMOLED HD şi este alăturat unei camere frontale cu rezoluţie 2MP. Aparent, terminalul va fi livrat cu versiunea Android 4.4.2.

Din păcate momentan nu sunt disponibile informaţii privind data lansării sau preţul de achiziţie.

(...)

Cuvinte cheie: Samsung, telefoane Android

Subiecte asemănătoareSamsung a lansat noua gamă de televizoare curbate Ultra High Definition pentru România» Telefon sau tabletă: Samsung pregăteşte un terminal Galaxy Mega cu ecran de 7"» OnePlus One, smartphone-ul livrat cu CyanogenMod este acum oficial» Samsung Galaxy S5 va avea şi o versiune de lux, botezată Galaxy F» Noi informaţii despre LG G3: o interfaţă grafică refăcută, noi module software şi câteva specificaţii

Articol original - Samsung Galaxy K, smartphone şi cameră foto cu zoom optic 10X, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/HU3mrTTujUs/