Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Lansat acum aproape un an, Google Hangouts a unificat într-o singură platformă software vechile serviciile Talk, Google+ Messenger şi Hangouts, compania anunţând că acesta va deveni inima sistemelor de mesagerie şi telefonie din Android. Această centralizare a fost extinsă odată cu lansarea versiunii 4.4 a platformei Android, când Hangouts a preluat opţional şi sarcinile unui client SMS, iar noua sa versiune 2.1 îmbunătăţeşte o parte din deficienţele remarcate între timp.

Cea mai importantă noutate este gruparea mesajelor schimbate cu o persoană într-o singură conversaţie, indiferent dacă este vorba de SMS sau de mesageria instantanee. Amintind oarecum de Apple iMessage prin departajarea coloristică a mesajelor în funcţie de canalul de comunicaţie folosit, noul Hangouts are avantajul de a permite separarea firului de discuţie în cazul în care această unificare vă deranjează.

imageimage

Lista persoanelor a fost şi ea îmbunătăţită, aceasta oferind acum doar două secţiuni care sunt dedicate contactelor Hangouts, respectiv contactelor telefonice, ceea ce simplifică regăsirea rapidă a unui număr telefonic pentru iniţierea unei convorbiri sau trimiterea unui mesaj text.

Alte noutăţi sunt apariţia unui widget pentru accesul rapid la conversaţiile recente, îmbunătăţirea calităţii apelurilor video şi repararea unor deficienţe în trimiterea sau recepţionarea mesajelor SMS şi MMS.

Google Hangouts 2.1 va deveni disponibil tuturor utilizatorilor Android în cursul acestei săptămâni.

(...)

Cuvinte cheie: Google

Subiecte asemănătoareUrmătoarea tabletă Nexus ar putea sosi în trimestrul trei: ecran de 8" şi design HTC» Google Camera primeşte funcţii noi şi este disponibilă în Google Play» Chrome Remote Desktop, acum disponibil şi pentru dispozitive cu Android» Noi detalii despre Project Ara, telefonul modular de la Google - UPDATE» Google brevetează camera video încorporată în lentilele de contact

Articol original - Google Hangouts devine mai bun: gruparea mesajelor, agendă mai simplă şi widget, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/RKf43GEOfUE/