Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Facebook pregătşte o nouă funcţie, numită Nearby Friends, care permite localizarea fizică a prietenilor de pe Facebook aflaţi în apropiere.

Activată opţional pentru contul de utilizator, funcţia te face vizibil pentru prietenii de pe Facebook, oferindu-le informaţii precise despre locaţia ta pe hartă atunci când eşti în apropiere. Similar vei  primi o notificare atunci când unul dintre prietenii tăi, care are deja activată funcţia Nearby Friends, se află în apropiere.

image

Trebuie ştiut că sistemul funcţionează în mod reciproc, astfel că locaţia ta va fi vizibilă numai prietenilor de pe Facebook care sunt la rândul lor vizibili, având activată funcţia Nearby Friends. Alternativ, poţi alege doar o persoană anume din lista de prieteni, căreia să-i dezvălui locaţia ta fără a solicita un răspuns reciproc.  Desigur, cei preocupaţi de protejarea intimităţii pot dezactiva complet funcţia de localizare oricând doresc.

Gândită pentru a asista, spre exemplu, găsirea prietenilor rătăciţi pe străzile oraşului sau în mulţimea de oameni venită la un concert, funcţia Nearby Friends va fi inclusă în aplicaţia Facebook pentru dispozitive cu Android şi iOS în cursul săptămânilor viitoare. 

(...)

Cuvinte cheie: facebook

Subiecte asemănătoareCum să opreşti redarea automată a reclamelor video pe Facebook» Facebook face curăţenie în News Feed» Facebook elimină mesageria din aplicaţiile pentru mobil, Messenger va deveni obligatoriu» Facebook cercetează metode noi de conectare la Internet pentru cei mai puţin privilegiaţi» Numărul utilizatorilor care accesează Facebook de pe un terminal mobil a trecut de un miliard

Articol original - Facebook adaugă funcţia Nearby Friends, pentru găsirea prietenilor aflaţi în apropiere, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/rehz4KJRefY/