Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Google a anunţat că a îmbunătăţit aplicaţia Google Camera şi a adăuga funcţii noi, aplicaţia urmând să fie disponibilă pentru orice smartphone ce rulează sistemul de operare Android 4.4. Despre aceste facilităţi am auzit deja, dar acum pot fi testate de către utilizatori. Principalele funcţii sunt Lens Blur şi Photo Sphere. Prima permite obţinerea unui efect de adâncime de câmp, specific aparatelor foto cu senzori mult mai mari. Atunci când este activată, utilizatorul trebuie să mişte smartphone-ul de jos în sus pentru ca aplicaţia să poate înregistra cât mai multe informaţii despre obiectele din cadru. Aplicaţia creează un fel de hartă 3D a cadrului şi apo permite utilizatorului să aleagă o zonă de clar. Există desigur limitări, efectele fiind implementate la nivel software.

image

Funcţia Photo Sphere nu este nouă, însă acum ea poate fi testată şi pe alte smartphone-uri cu Android 4.4. Ea putea fi testată până de curând doar pe modelele Nexus. Modul panoramă permite realizarea unui imagini cu o rezoluţie mai mare, iar facilitatea 100% viewfinder garantează că sunt folosiţi toţi pixelii de pe senzor, indiferent de rezoluţia acestuia. Interfaţa include un buton de captură mult mai mare. Dacă aveţi un smartphone sau o tabletă ce rulează versiunea 4.4 a sistemului de operare Android, puteţi încerca aplicaţia Google Camera. Ţineţi cont însă că unele funcţii ar putea fi blocate pe unele dispozitive. Spre exemplu, cei care au testat-o pe Motorola Moto G nu au putut activa Photo Sphere. O să vi se pară ciudat, dar Google a inclus în această aplicaţie şi o funcţie ce-ţi sugerează vocal să filmezi cu telefonul în poziţie orizontală. Îi apreciem, deoarece clipurile filmate vertical nu arată bine.

(...)

Cuvinte cheie: Google Camera, Google Play, camera foto, aplicatie foto

Subiecte asemănătoareCe oferă noul HTC One M8 Google Play Edition» Prima imagine cu Samsung Galaxy S5 Zoom» Motorola Moto G a ajuns în magazinul Google Play la un preţ atractiv» Samsung Galaxy Camera 2 - un upgrade minor pentru compacta inteligentă» Două tablete, de la Sony şi LG, disponibile în Google Play Store cu Android KitKat

Articol original - Google Camera primeşte funcţii noi şi este disponibilă în Google Play, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/9wtz4ZIAM50/