Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
image

Operatorul de telefonie mobilă a anunţat că toate abonamentele de voce vor include începând din această săptămână un trafic de date dublu pe toată perioada contractuală. Astfel, abonamentele de bază ce includeau până acum 25 MB de trafic de date primesc 50 MB. Abonamentele ce includeau trafic de la 400 MB la 3 GB vor primi de la 800 MB la 6 GB de date. În funcţie de cost, clienţii ce cumpără sau reînnoiesc un abonament din gama Smart sau RED primesc acces la net nelimitat pentru o perioadă de una până la 4 luni. Mai precis, opţiunea „Net fără limite” va putea fi activată timp de o lună pentru abonamentele Smart şi RED 25, iar cei ce aleg abonamentele RED 29, RED 45 şi RED 59 au parte de ea timp de 4 luni. Vodafone nu a precizat dacă există o limită de trafic de la care scade viteza conexiunii.

image

Mai sus a fost menţionat abonamentul RED 25, nou în oferta operatorului de telefonie mobilă. El include numite şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională, 250 de minute de convorbiri internaţionale, 800 MB trafic de date şi spaţiu de stocare Cloud de 15 GB. Traficul de date dublat nu este disponibil pentru cei ce se află momentan într-o perioadă contractuală.

(...)

Cuvinte cheie: Vodafone, abonament, trafic de date

Subiecte asemănătoareVodafone a anunţat creşterea vitezelor 4G la 150 Mbps şi planurile pentru extinderea acoperirii» RCS & RDS vor introduce cele mai rapide conexiuni prin cablu la Internet» Vodafone ne pregăteşte Smart 4G, un terminal accesibil cu ecran de 4.5”» Orange şi Vodafone au anunţat încheierea unui acord de partajare a infrastructurii de reţea» Vodafone lansează abonamentele RED: convorbiri şi mesaje nelimitate, stocare cloud şi trafic de date

Articol original - Vodafone oferă abonamente noi cu trafic de date dublat, de pe site-ul go4it.ro

Read more http://feedproxy.google.com/~r/Go4itro-Stiri/~3/GwRugiBOhyA/